Slik automatiserer du regnskapet ditt

Tiden strekker ikke alltid til når en driver egen bedrift, og som selvstendig næringsdrivende er det mye å tenke på til enhver tid. Å ta i bruk automatiske løsninger der det er mulig, er et enkelt, men effektivt grep som kan spare deg for mye tid.

I eAccounting finnes det flere funksjoner som kan hjelpe deg på veien til en mer automatisert regnskapshverdag – her er noen eksempler! 

Automatisk bankavstemming

Å avstemme banken er en tidkrevende, men nødvendig oppgave. Dette kan du enkelt gjøre lettere med en automatisk bankintegrasjon. 

Da vil alle transaksjonene dine i nettbanken automatisk bli overført til regnskapsprogrammet, og du vil ha full kontroll på at tallene i regnskapet og nettbanken matcher! Ganske kjekt, sant?

Sende og motta elektronisk faktura 

Visste du at ved å sende fakturaen elektronisk til kunder, er det 90% som betaler innen forfallsdato? 

Så ved å ta i bruk eFaktura og EHF til privatpersoner og bedrifter, kan du unngå mye manuell jobb ved å følge opp betalingene. Men skulle uhellet være ute og du må ta saken i egne hender – har vi selvfølgelig en god løsning for det også.

Den mest effektive måten å motta faktura på er som EHF. Da sendes fakturaen direkte til regnskapsprogrammet og ligger klar for bokføring. Leverandøren opprettes automatisk, bokføring foreslås og PDF’en ligger vedlagt. Se over og godkjenn – så er du ferdig på noen sekunder! 

Spar tid med automatisk purring og inkasso

Det skjer jo til tider at kunder glemmer å betale, og da er det viktig å ha en god rutine for oppfølging i etterkant. Tjenesten Visma Inkasso kan gjøre denne jobben for deg – helt gratis! 

Du velger selv hvilke fakturaer du ønsker å sende videre til purring og inkasso, så tar AutoCollect seg av resten av jobben. Et team med hyggelige medarbeidere sørger for en ryddig og profesjonell oppfølging, slik at du kan være trygg på at kundene dine blir tatt vare på beste mulig måte. 

Skann alle dine kvitteringer med mobilen

Samler du opp kvitteringer i en pose før du setter deg ned å puncher inn i systemet? Den tiden er heldigvis forbi. Med mobilappen Scanner kan du enkelt ta bilde av kvitteringer og sende de direkte til eAccounting. På denne måten får du god oversikt over alle kjøp og utlegg til enhver tid. Og ja, kvitteringen kan du kaste etterpå!

Lykke til med automatiseringen av regnskapet.

Trenger du et regnskapsprogram?

Prøv eAccounting gratis i 30 dager. Helt uforpliktende!