10 år med suksess i samarbeid med Azets

Azets er i dag 6500 ansatte og hjelper over 120.000 bedrifter i Norden og Storbritannia med å oppnå sine ambisjoner. De har kunder i alle størrelser og bruker eAccounting på de minste bedriftene som trenger bistand. Azets har fra dag én satset på eAccounting som regnskapsprogram for de minste, og tilbyr sine kunder både å ta hele eller deler av regnskapet selv. 

Vært med å utvikle eAccounting

Samarbeidet mellom eAccounting og Azets begynte for hele 10 år siden. Fantes virkelig regnskapsprogrammet eAccounting da tenker du kanskje? Svaret er ja, men bare en brøkdel av det vi tilbyr i dag. Som skyleverandør utvikles programmet hver dag, og Azets har vært en stor bidragsyter i prosessen med å utvikle eAccounting til det det er i dag. 

“Et tett samarbeid med profesjonelle brukere er veldig viktig for å kunne utvikle i riktig retning med god kvalitet. Azets med sin størrelse og kompetanse har derfor vært viktige sparringspartnere for utviklingen av eAccounting. De har alltid tatt seg tid til å gi feedback både på eget initiativ og på forespørsel fra oss” – Raimond Brekke, tidligere Partneransvarlig i eAccounting.

Azets har i alle år vært ivrige på å teste nye funksjoner i eAccounting, men har i tillegg bidratt innen intern administrasjon, lønn og årsoppgjør. Så vi ser frem til 10 nye år med gode tips!  

5 fordeler ved å samarbeide med en regnskapsfører

1. Alltid oppdatert regnskap

Ved å samarbeide med regnskapsfører i en skyløsning får du en sømløs informasjonsflyt i regnskapet. Du jobber i samme system, og når regnskapsfører oppdaterer tallene i systemet, blir det umiddelbart synlig for deg. Slik blir du holdt løpende oppdatert med regnskapet, og vet hvordan det står til med din bedrift til enhver tid.

2. God oversikt over økonomien

Det har aldri vært enklere å få god oversikt over økonomien. I eAccounting får du tilgang til rapporter med ferske tall, når som helst og hvor som helst. Få et raskt innblikk i utviklingen av bedriften, fremstilt i fine, leservennlige diagrammer.

3. Bruk tiden på det du er best på!

Regnskapsfører kan overta hele eller deler av regnskapsføringen. Ved å samarbeide med regnskapsfører, kan du gjøre de oppgavene du føler deg komfortabel med, og regnskapsfører gjør resten. Dermed kan du få tilstrekkelig veiledning og hjelp med oppgaver som du kanskje er mest usikker på, som mva, årsoppgjør og lønn. Ikke minst får du en viktig sparringspartner på veien mot en suksessfull bedrift!

4. Bli kvitt papirene

Visste du at det finnes en rekke smarte apper som gjør arbeidsdagen din enklere? Send fakturaer når som helst, hvor som helst, med få tastetrykk. Motta fakturaer elektronisk, godkjenn dem, og la regnskapsfører gjøre resten. Skann kvitteringer og andre bilag med mobilen, og send dem automatisk inn slik at regnskapsfører kan bokføre dem. 

5. Du er i trygge hender!

Regnskapsføreren kjenner markedet og bransjen du er i, og ønsker at din bedrift skal lykkes. Få kritisk informasjon om, og tolkning av, bedriftens nøkkeltall. Ved å samarbeide med en regnskapsfører kan du være trygg på at regnskapet er i gode hender og at alt blir gjort i henhold til gjeldende lover og regler.

Gode sparringspartnere for kunder

Azets har gjennom tiden alltid vært på ballen når det gjelder å spille kunden god. Dette gjennom å være en sparringspartner økonomisk sett, og få gjennom endringer som kunden trenger i eAccounting. 

Makalaus Mat på Ål, en familiebedrift som leverer catering av god hjemmelaget mat, stortrives som kunde hos Azets i dag. Ved å ta litt av regnskapet selv i eAccounting har de i tillegg spart mye penger. Samtidig er de avhengig av å ha en ekspert i ryggen når spørsmål dukker opp.

“Samarbeidet har vært strålende! Vi har fått raskt svar på det vi ikke klarer selv og oppfølgingen har vært utmerket” – Eli Torpe-Rullestad, daglig leder i Makalaus Mat 

Fra hjemmelaget mat i Hallingdal, finner vi også Jener Maskinering i Stokke. Med kun to ansatte er de avhengig av å fokuserer 100% på verdiskapningen til bedriften, samt følge med på trendene i markedet og hos kundene. Kombinasjonen med eAccounting og Azets var derfor den perfekte matchen. 

“De ansatte er veldig behjelpelig og er alltid der når vi trenger dem” – Soheila Nersi Thorsen, styreleder i Jener Maskinering AS

Bedriften Kunst i Skolen ønsket også å ta steget opp i skyen i samarbeid med Azets. Kunstformidlingsorganisasjonen Kunst i Skolen arbeider for å styrke den visuelle kunstens plass og rolle i opplæringen. Daglig leder Anne Elisabeth Sæter var på utkikk etter et heldigitalt regnskapssystem som gjør det enklere å følge opp i hverdagen:

“Vi ønsket et system som var oppdatert på krav rundt elektroniske faktura, mer digitalt og enklere å følge opp i hverdagen. Tidligere leverte vi fra oss alle bilag fysisk, men nå ligger de i systemet og det er enklere å gå tilbake og å holde oversikt.”

Interessert i lese mer om våre fornøyde kunder? Se flere kundehistoriene her.

Trenger du et regnskapsprogram?

Prøv eAccounting gratis i 30 dager. Helt uforpliktende!