Samarbeidet med ECIT lar Brenda fokusere på trenerjobben

Stabekk Turnforening holder til i Lørenskog og har i dag over 700 medlemmer. Klubben tilbyr forskjellige aktiviteter til barn og unge i alle aldre – fra rytmisk gymnastikk til akrobatisk turn. Brenda Garbin er en aktiv leder i klubben og kan enkelt beskrives som en ildsjel.

Jeg interesserte meg for rytmisk gymnastikk på grunn av min yngste datter, som har Downs syndrom. Kately har vært gymnast i 16 år og er olympisk mester fra World Games i Shanghai, med fem gull, smiler Brenda. 

Trengte en god sparringspartner

Brenda kjørte lenge regnskapet selv i eAccounting, men etter at antall medlemmer doblet seg, trengte hun litt ekstra hjelp for å komme i mål. 

Vi begynte å samarbeide med ECIT Traconet som i dag fører regnskapet for oss i eAccounting. ECIT er et veldig profesjonelt regnskapsbyrå, som gir raske svar og får ting gjort på 1-2-3. Ved å ha ECIT som partner kan jeg nå prioritere jobben som trener, i stedet for å sitte med regnskap.

Stabekk turnforening har brukt eAccounting siden 2017, og er strålende fornøyd med funksjonene som finnes for en effektiv hverdag.

eAccounting er et veldig bra program for idrettslag. Du kan legge inn alle fakturaer og det blir sendt ut påminnelse automatisk. Innbetalinger blir registrert av seg selv og man kan motta fakturaer som EHF. I tillegg kan jeg enkelt ta bilde av kvitteringer og sende inn når jeg er ute og kjøper inn utstyr. 

Skal være kundes rådgiver

ECIT er et stort regnskaps- og IT-selskap med 2100 ansatte fordelt på 9 land i Europa. Regnskapskontoret har flere ulike regnskapssystemer som de tilbyr kundene sine. Blant annet eAccounting som passer perfekt til små bedrifter.

Det er veldig mange som bruker eAccounting. Men det er veldig mange av de som ikke har tatt alle mulighetene som ligger i eAccounting i bruk. Det finnes et utall av tredjepartsløsninger man kan integrere med systemet. Det gjør at automatiseringen av regnskapsprosessene øker ytterligere, forteller Hans Jørgen.

Regnskapskontoret ser at de som tar i bruk automatiske løsninger og integrasjoner, frigjør mer tid til det de faktisk jobber med. Slik kan de bruke mer tid på å analysere og bistå kundene på en annen måte i stedet for å drive med tradisjonell bokføring.

Det å kunne bruke automatiske løsninger og ha alt i skyen, er noe kundene våre setter utrolig pris på. Med en bankintegrasjon for eksempel, går man direkte inn og får alle trekkene fra banken og bokfører direkte. Fordelen med dette er at man sparer mye tid på bokføring og avstemminger, samt at det er mye lettere å ha oversikt måned for måned, smiler Trine. 

Trine er også strålende fornøyd med supporten hos eAccounting.

Supporten til eAccounting er veldig bra. Når vi ringer svarer de kjapt, og hvis de ikke kan svare der og da, kontakter de deg tilbake. Jeg føler alltid at jeg blir ivaretatt!

Regnskapsføring for ECIT betyr også mye mer enn å kun punche bilag og levere på viktige frister. 

Vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss som en rådgiver, en slags økonomisjef om du vil. Hvor vi kan støtte og rådgi kundene våre, og regnskapet det løper av seg selv i bakgrunnen, avslutter Hans Jørgen.

Trenger du et regnskapsprogram?

Prøv eAccounting gratis i 30 dager. Helt uforpliktende!