Møt Simen! Han hoppet på drømmen og startet for seg selv

Møt Simen – rørlegger og startet for seg selv

Simen Lindhagen startet sitt enkeltpersonforetak sommeren 2014. Han ønsket mer frihet og startet for seg selv. På denne måten kunne han bygge opp egen kundebase og være fleksibel i arbeidstid og arbeidsmengde.

“Jeg utfører det meste innen rørleggerfaget. Stort sett har jeg rehabilitering av bad, varmesystemer og diverse service jobber. Når jeg leier meg ut til større rørleggerfirmaer får jeg gjerne større prosjekter som jeg styrer selv”.

Kundegruppen består hovedsakelig av tre hovedkunder; ett stort rørleggerfirma og to tømrer entreprenører. I tillegg til disse, jobber han mye med små service oppdrag for privatkunder. “Jungeltelegrafen og snøball effekten fungerer best i denne bransjen når det gjelder å markedsføre mine tjenester”, forteller Simen.

Slutt på manuell punching og sortering

Simen brukte en gratis løsning før, men fant ut at det ble utrolig mye manuell punching og sortering av utgående bilag.

“Jeg liker å ha kontroll, men med gratisløsningen jeg brukte før tok det alt for mye tid. Derfor så jeg meg rundt for andre løsninger og prøvde eAccounting. Denne løsningen ga meg mye bedre oversikt! Jeg slipper å betale regninger og så bokføre det. Nå går alt veldig sømløst og jeg sparer penger på mindre bruk av regnskapsfører og får tid til mer jobb eller fritid. I tillegg er bankintegreringen helt gull!”

Mer kontroll på hverdagen

Reklame på radio gjorde Simen oppmerksom på eAccounting. Prøveperioden ble overbevisende for at valget landet på dette nettbaserte faktura- og regnskapsprogrammet.

“eAccounting har hjulpet meg med å få god kontroll på alle bilag inn og ut, spare penger på regnskapsfører, betale regninger lettere og bokføre alt selv med bankintegrering. Jeg har derfor mye nytte av løsningen. Bankintegrasjonen er virkelig en funksjonalitet man bør ta i bruk”, anbefaler en fornøyd Simen.

“Jeg kjenner mange håndverkere som sier de ønsker å starte for seg selv slik jeg gjør, men de mister mye av motet når jeg forteller hvor mye admin og regnskapsarbeid det egentlig er. eAccounting gjør dette mye lettere og kjappere.”

Min forrige løsning ble veldig tungvint, fordi det innebar å punche alle bilag i et eget Excel ark. Det at jeg kan bokføre alt selv i samsvar med bankkontoen har vært det beste for meg.

Jeg anbefaler eAccounting stadig vekk – rett og slett fordi det er en god løsning som selv en håndverker med begrensede PC-kunnskaper kan forstå”.

Kundene er med på utvikling av løsningen

Simen har hatt kontakt med supportavdelingen underveis. “Jeg fikk veldig god hjelp (på telefon) i startfasen. Senere sendte jeg inn et forslag til en løsning jeg skulle ønske var del av programmet. Noen måneder senere var denne løsningen (vedlegg av pdf sammen med faktura) på plass! Jeg er takknemlig for at eAccounting tok tid til å følge opp mitt ønske og informere meg om dette”.

Trenger du et regnskapsprogram?

Prøv eAccounting gratis i 30 dager. Helt uforpliktende!